loading...

Edukacija o prometnoj kulturi i sigurnosti u prometu

Edukacija o prometnoj kulturi i sigurnosti u prometu
: 10-02-2020 || : 1257 puta

U potrazi za izvrsnosti u našem poslovanju, fokus smo usmjerili na ulaganje u edukaciju zaposlenika kao dio poslovne strategije. Cilj nam je biti  prvi u Hrvatskoj po kvaliteti usluge taxi prijevoza zato nam je edukacija uvijek prioritet. Program kontinuirane edukacije podrazumijeva razne oblike usavršavanja naših zaposlenika kroz sve organizacijske razine kako bi bili zadovoljniji i motiviraniji, a samim time i poslovanje tvrtke uspješnije budući da je ljudski resurs istaknut kao najvažniji segment postizanja konkurentske prednosti na tržištu.

Za naše djelatnike smo u suradnji sa Policijskom upravom Osječko Baranjske županije organizirali predavanje o sigurnosti u prometu, te statistici prometnih prekršaja, na kojem su bili prisutni voditelji prometa i vozači. Najveći problem sigurnosti u cestovnom prometu je ljudski faktor, koji je uzrok najvećem broju prometnih nesreća i smrtno stradalih osoba. Dugoročan cilj zajednice je svesti stradanja u prometu i broj prometnih nesreća na minimalnu razinu, te svi subjekti u društvu moraju poduzimati aktivnosti kojima će zaštititi sudionike prometa od onih koji ugrožavaju tuđe zdravlje i živote.

Ujedno smo i razgovarali o novim idejama i mogućnostima za našu već dobro poznatu kampanju “Dok piješ ne vozi, Osječki taxi te vozi”, te zajednički analizirali strategiju i komunikacijske kanale putem kojih je moguće utjecati na svijest građana, povećati sigurnost u prometu i naravno smanjiti broj vozača pod utjecajem alkohola i broj nesreća u prometu.

Edukacija i prometna preventiva nisu novost našim voditeljima prometa koji nastoje svakodnevno utjecati na svijest vozača o opasnostima i važnosti kulture ponašanja u prometu koja pravilnim provođenjem dovodi do ugodnijeg i sigurnijeg putovanja do željenog odredišta. Vjerujemo kako će nam ovaj model rada omogućiti da budemo još bolji u našem poslu te kako će naša zajednica, građani i putnici to prepoznati. Želimo potaknuti i druge tvrtke na usavršavanje svojih zaposlenika i stalne edukacije kao ključ uspjeha njihove organizacije.


Pogledajte i ostale članke: