loading...

Nova flota – eco priča Osječkog taxija

Nova flota – eco priča Osječkog taxija
: 06-11-2020 || : 1750 puta

U studenom, naša stalna postava voljenih Škodi odlazi u zasluženu mirovinu, a nova flota vozila stiže u puno većem broju. Ovo je naša najveća investicija do sada, na koju smo iznimno ponosni, posebno s obzirom na nezahvalno razdoblje pandemije. Unatoč okolnostima koje su nam znatno otežale uvjete poslovanja, putnici su nam uvijek na prvom mjestu.

Kako naša vozila mjesečno prelaze oko 250.000 km i prevoze veliki broj putnika, odlučili smo se na flotu koja je iznimka u taxi prijevozu te sada u ponudi imamo i terence koji će obavljati taxi uslugu. Naša djelatnost pruža se na području Slavonije i Baranje s dnevnim prijevozima na šire područje ili u inozemstvo. Zato smo se odlučili na flotu koja će našim putnicima pružiti užitak u putovanju, bilo da su u pitanju kraće ili duže relacije.

U uslužnoj djelatnosti prijevoza, investicija u novi vozni park nije privilegija već obaveza, a mi s veseljem u pogon stavljamo ekološki i sigurnosno prihvatljivija vozila. Veliki faktor prilikom odluke bio je i ekološki učinak na okoliš te smo se odlučili na flotu koja ima pogon na plin i ECO način vožnje koja ima smanjeni postotak CO2.
Sada, pored kombija za transport većeg broja putnika te jednog VIP vozila za putnike koji žele ultimativno iskustvo u putovanju, nudimo vožnju s čak 25 Dacia Duster i 10 Dacia Logan MCV karavan vozila.

Nova flota 1102
Kako se bliži zimsko vrijeme, prilikom odabira pneumatika pazili smo na sigurnost naših vozača i putnika u vozilu. Odlučili smo se na Sava Eskimo S3 gume koje su se pokazale na testiranjima kao najbolji izbor za pozitivno iskustvo vožnje.


Naša nova vozila nude pouzdanu Renault tehnologiju s pogonom na plin, kao i tiši rad motora za još ugodniju vožnju. Sva vozila su opremljena multimedijskim ekranom na dodir koji osim što pruža moderniji izgled našim vozilima ima i sigurnosnu ulogu prilikom vožnje unazad jer su vozila opremljena i najkvalitetnijim night vision kamerama. Kako bismo mogli pružiti vrhunsku kvalitetu pružene usluge u sva vozila ugradili smo Mireo fleet sustav za nadzor vozila gdje pratimo način vožnje naših vozača kako bi uz interne edukacije koje provodimo mogli staviti naglasak i na profesionalan način vožnje.

Nova flota 1071 i 1073
Vozila koja smo odabrali su prostrana s ergonomičnim sjedalima, opremljena Isofix sustavom za pričvršćenje dječje sjedalice kako bi naši najmanji bili sigurni, te s prostranim prtljažnim prostorom za sve vaše osobne stvari. Odabrali smo terence i zbog obzira prema našim najstarijima za koje su Dacia Dusteri idealni za ulazak i izlazak iz vozila jer su povišeni. Povratne informacije starijih putnika su isključivo i samo oduševljenje.
Izdržljivost i praktičnost ovih vozila, potvrđuje i ekipa iz HGSS-a, koja ih već neko vrijeme koristi kao svoja radna vozila. Dacie lako upijaju nepravilnosti na cesti, rupe i ležeće policajce, što će vaši kućni ljubimci koji se voze s nama u transporteru posebno voljeti.

Uvijek stavljamo sigurnost na prvo mjesto, stoga povodom našeg 3. rođendana, 9.studenog 2020. sve naše putnike očekuje jedno iznenađenje. U suradnji s hrvatskom tvrtkom za zaštitnu opremu Sophy darujemo 10.000 maski za lice. Tako potičemo našu zajednicu na zaštitu protiv širenja virusa i olakšavamo pridržavanje epidemioloških mjera.

Osječki taxi u novom ruhu

Za obljepljivanje vozila zadužen je Skripta Tisak. Kao i uvijek u sve procese poslovanja i suradnji, trudimo se prvenstveno uključiti naše lokalne tvrtke i zajednicu. Orijentacija na detalje vrlo nam je važna, a Skripta tisak naše je želje izvela bez pogreške. Odlučili smo se za jasne linije prikladne uz robustan izgled novih vozila kao i prepoznatljive boje i vizualni identitet Osječkog taxija.


Pozivamo vas da isprobate vožnju u novim vozilima pozivom na broj 031 200 200 ili putem besplatne aplikacije Osječkog taxija.


Pogledajte i ostale članke: