loading...

Prijevoz kućnih ljubimaca

Prijevoz kućnih ljubimaca
: 03-05-2022 || : 2002 puta

Kao veliki ljubitelji životinja uslugu prijevoza kućnih ljubimaca nudimo od prvog dana. Svi mi koji imamo ljubimce susrećemo se s potrebom prijevoza. Ponekad je to vožnja psa na čuvanje kod prijateljice ili vožnja mačke na kastraciju ili jednostavno poželimo sa svojim ljubimcem obići novi park i novi dio grada dalje od vlastitog naselja.
No, svi vlasnici kućnih ljubimaca susreću se i s nepredvidivim i hitnim situacijama, kada je prijeko potreban prijevoz pasa, mačaka pa i drugih ljubimaca teško pronaći.
Zbog toga smo se potrudili maksimalno olakšati i pojednostaviti prijevoz za kućne ljubimce. Izvan radnog vremena veterinarskih službi i u pola noći, uvijek možete računati na nas.
Nudimo prijevoz kućnih ljubimaca 24 sata dnevno, bez obzira na veličinu i vrstu kućnog ljubimca.
 
Pas i transporter
 
Ukoliko je riječ o većoj pasmini u mogućnosti smo vam ponuditi naš transporter, te je potrebno sat vremena ranije najaviti vašu vožnju pozivom u centralu na broj 031200200.
No kako smo spomenuli, ako je riječ o hitnoj situaciji, maksimalno ćemo se potruditi da vam pravovremeno osiguramo prijevoz.
 
Maca u vlastitom transporteru

Pas u krilu vlasnice
 
 
Naša prijateljica Nala mala je pasmina i rado se vozi sa svojom vlasnicom u krilu. Tako smo, vožnju u krilu vlasnika, omogućili za sve manje pasmine i druge manje životinje. Mačak Max naš je vjerni putnik, no rado oštri kandžice pa se vozi u vlastitom transporteru.
 
Ako niste u mogućnosti putovati sa svojim ljubimcem, društvo će mu praviti naš vozač - pas Žarko (na fotografiji ispod).
 
Pas Žarko vozi taxi
 
Šalimo se naravno, Žarko je dio našeg tima, naš model i savjetnik za prijevoz životinja.
Šalu na stranu, svi smo mi u Osječkom taxiju ljubitelji životinja i s potpunim povjerenjem u sigurnu vožnju možete nam prepustiti prijevoz vaših kućnih ljubimaca, čak i ako vi niste u mogućnosti putovati s njima.
Prijevoz kućnih ljubimaca iznosi jednako kao i za sve putnike, s trenutno važećom cijenom 30 kn do 5 kilometara.
0/24, 7 dana u tjednu, na raspolaganju, vaš Pet friendly Osječki taxi
 
Konj na salašu


Pogledajte i ostale članke: