loading...

Demanti – taxi vozilo na krovu

Demanti – taxi vozilo na krovu
: 27-02-2024 || : 1134 puta

U vezi nedavnog incidenta koji je u pojedinim medijima opisan kao posljedica neprilagođene brzine vozača Osječkog taxija usred čega je taxi vozilo završilo na krovu - želimo istaknuti da su objave bile neistinite ili nepotpune te Osječki taxi od pojedinih medija zahtjeva objavu ispravka medijske objave.

Prema policijskom uviđaju koji je temeljito proveden nakon incidenta (14.2.2024.) te službenoj potvrdi koju je jučer (26.2.2024.) zaprimio M.F. vozač Osječkog taxija utvrđeno je da isti nije uzrokovao prometnu nesreću. Naime, M.K. vozač osobnog vozila koje je uzrokovao nesreću počinio je prekršaj iz čl. 45 st. 1 kažnjiv po čl. 45 st. 4 ZSPC-a, primjenom čl. 293 st. 2 ZSPC-a.

Naglašavamo da vozači Osječkog taxija prolaze striktnu obuku i da je naglasak tvrtke uvijek - sigurnost u prometu i pridržavanje prometnih propisa. Navedeni incident nije rezultat nepažnje ili nepoštivanja prometnih pravila sa strane vozača Osječkog taxija već je posljedica neodgovorne vožnje i ponašanja vozača osobnog vozila koje je uzrokovalo prometnu nesreću.

Molimo medije da uzmu u obzir sve činjenice prije donošenja zaključka o navedenom slučaju, ali i svakom drugom slučaju od medijskog interesa jer cilj je javnost uvijek istinito i objektivno izvještavati.

S poštovanjem, Osječki taxi


Pogledajte i ostale članke: